maandag 30 mei 2011

geboorte kaartje

daar ben ik weer een aantal dagen helaas niet kunnen hobbyen, nu dan toch weer een geboorte kaartje voor een meisje gemaakt, om dat iemand op het werk er naar had gevraagt. hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt voor het reageren!!!
xx petra

donderdag 26 mei 2011

happy birthday


nou blogger werkt nog steeds niet optimaal kan op sommige plaatsen geen reactie geven sorry daarvoor!!!
deze kaart heb ik gemaakt met een afbeelding van warren, het papier is van craftwork cards het roosje van wild orchid, en daar wil ik hem ook aan mee laten doen de wild orchid challenge 24# embossed.
hoop dat jullie hem weer leuk vinden. voorlopig vanaf vandaag weer 4 avonden werken dus komt er van een kaartje maken ws niet zoveel tercht.
liefs xx petra

dinsdag 24 mei 2011

happy birthday

hoi allemaal, gisteren avond een kaartje gemaakt om mee te laten doen aan de house mouse challenge 96#, deze stempel had ik haast nog niet gebruikt, dus dat werd toch weer eens tijd!
hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt voor alle leuke reacties weer!!
xx petra

vrijdag 20 mei 2011

communie kaart

goede middag, as zondag wordt hier in ons dorp de communie gedaan voor een zoontje van een kennis heb ik deze kaart gemaakt met een afbeelding van lili of the valley, ben er zelf niet echt tevreden over, ben niet zo goed in grote stukken inkleuren, maar ga hem toch opsturen.
benieuwd wat jullie er van vinden?
bedankt weer heb om 4 uur het feestje van mijn zoontje die nog zijn kinderfeestje moest houden. dus partijtje zwemmen, helaas niets te knutselen. wil het kaartje graag mee laten doen aan de lili of the valley challenge here come,s the summer.
xx petra

donderdag 19 mei 2011

what,s cooking

hoi mijn vriendin wilde graag een communie kaartje met deze afbeelding van mo,s digitaal, en dit is hem geworden, de tekst staat binnen in en hier heb ik geen foto van, het blijft een geweldige digi, nu maar hopen dat ze hem leuk vind.
bedankt weer allemaal voor jullie bezoekjes.
xx petra fijne avond allemaal.

woensdag 18 mei 2011

thank you

gisteren vond ik het een koude dag echt weer om lekker een kaartje te maken, dit is er uit mijn handen gekomen, hoop dat jullie hem weer mooi vinden, ik wil hem graag laten meedoen aan de challenge van de ribbon girls 8# pink/lilac en de timeless tuesday 118# van flourisch daar is ook de afbeelding van, het papier  lag al zolang bij mijn vooraad en is van my minds eye de afbeelding is ingekleurd met copics en de tekst is ook van flourisch.
bedankt voor jullie reacties weer!!!
xx petra

dinsdag 17 mei 2011

clean and simple

goede middag ik wil jullie weer een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor de penny black challenge week 151 thema clean and simple, hoop dat jullie hem weer leuk vinden. bedankt voor jullie leuke berichtjes en bezoekjes weer hoor!!!!
xx petra

maandag 16 mei 2011

kennen jullie warren al?

goede morgen iedereen, deze stempels kwam bij craftworkcards.com en ik was opslag verliefd, ik heb iets met konijnen ha ha, ook het papier komt daar vandaan.
ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden?
fijne dag allemaal!!!! en bedankt voor jullie bezoekjes!!
xx petra

vrijdag 13 mei 2011

happy birthday

en dan nog een kaartje gemaakt ook voor de flourisch met bovenstaande sketch,blij dat ik hem toch nog kan plaatsen nu blogger het weer doet want de uitdaging was tot vanavond(maar wordt nu w.s verlengd vanwege alle problemen).
bedankt voor jullie leuke reacties weer!!
xx petra

3 in a row

he he eindelijk weer op blogger pffff schijnbaar weer alles van gisteren op nieuw plaatsen dus bij deze nog een keer de kaart voor de flourisch uitdaging!
bedankt weer allemaal!!!
xx petra

woensdag 11 mei 2011

baby card

goede morgen vanuit een zonnig limburg, dit kaartje had ik nog niet laten zien, en komt nu goed van pas om mee te laten doen aan de simons says challenge LOOK WHAT THE STORK BROUGHT !!!

bedankt weer voor jullie

reacties!!!! ga lekker knutselen fijne dag allemaal!!!

xx petra

dinsdag 10 mei 2011

hoera geslaagd

hoi  weer een kaartje gemaakt met een bellaatje, papier van mine minds eye. ik wil hem mee laten doen aan de spoon full of sugar.
bedankt weer allemaal  fijne zonnige dag!!!
xx petra

maandag 9 mei 2011

card for a child

goede morgen allemaal, ik zag net dat ik dit kaartje nog niet geplaatst had, ik heb hem gemaakt voor de timeless tuesday 116 van flourisch.
het thema was maak een kaart voor een kind, ik heb daarvoor een afbeelding van lilly of the valley gebruikt.
bedankt voor jullie bezoekje!!
xx petra

donderdag 5 mei 2011

happy birthday

goede morgen allemaal, weer een kaartje gemaakt, dit maal met een bella stempel, het papier weet ik even niet meer erg he!! de bloemen zijn van de die van mft. ook fotoos maken ben ik niet echt goed in doe mijn best!!
xx petra

woensdag 4 mei 2011

hoera een meisje

nog een geboorte kaartje gemaakt voor een meisje, dit keer met een digi van cuddle buddy, hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt weer voor het langs komen.
xx petra

maandag 2 mei 2011

het is een meisje

hey goede middag allemaal ik heb gisterenavond dit kaartje gemaakt voor de geboorte van een meisje, ik heb gebruik gemaakt van een transparante sheet en een afbeelding van penny black, en daarom wil ik hem ook laten mee doen aan de penny black challenge 149, en voor de paper take weekly challenge  everthing goes, ik hoop dat jullie hem leuk vinden, bedankt voor jullie leuke reacties weer!!!!
xx petra