zaterdag 29 oktober 2011

house mouse kaartje

goede middag allemaal, weer een kaart om aan jullie te laten zien met een house mouse stempeltje ben er zelf niet echt tevreden over,maar ook dat komt wel eens voor, ik heb hem gemaakt voor op deze blogghttp://priscillastyles.blogspot.com/2011/10/midnight-madness-sketch-challenge-127.html heeft geweldig mooie house mousjes om te winnen. en aan de simons says anything goes challenge!
bedankt voor jullie bezoekje en reactie weer!!!!
xx petra

donderdag 20 oktober 2011

have a micey nice day

goeden avond lieve blogg vrienden, met deze kaart wil ik graag meedoen aan de penny black  saturday challenge 173 mijn afdrukje is van een clearstamp set het papier van mijn nieuwe paperpad my minds eye, en ingekleurd met copic,s.
hoe vinden jullie hem?
xxpetra

woensdag 19 oktober 2011

you give me a warm glow!

hallo allemaal weer een kaart gemaakt voor de timeless tuesday 140# van flourich, eindelijk mijn halloweenset van flourisch eens kunnen gebruiken het papier is van basic grey en de afbeelding is ingekleurd met prisma,s.
dank voor het langskomen weer!!!
xx petra

vrijdag 14 oktober 2011

challenge just show me

hoi, vandaag nog een kaart voor alweer een challenge van flourisch, uitdaging just show me, maak een kaart aan de hand van een van de tutorials, ik heb het inkleuren van copic,s hier voor gebruikt.
bedankt voor het langs komen weer!!
xx petra

donderdag 13 oktober 2011

name game challenge

hoi allemaal ik heb deze kaart gemaakt voor de name chance challenge van flourisch mijn voor letter zijn pcm de p staat voor de pearls, de c voor cut it out, en de m staat voor het maja design papier, je kunt er de nieuwe kerstrealese mee winnen gaaf toch?
bedankt allemaal weer voor het stoppen op mijn blogg!!
xx petra

dinsdag 11 oktober 2011

happy birthday

hallo allemaal deze kaart heb ik volgens mij nog niet laten zien, het is een van de nieuwe afbeeldingen van flourisch ingekleurd met copics en het papier van maja design. bedankt voor jullie reacties iedere keer ik vind het echt heel erg fijn!!! xx petra

dinsdag 4 oktober 2011

just flying by to say hi!!

goede morgen vandaag weer eens een house mousje om te laten zien, wederom het papier van majadesign gebruikt, en de afbeelding ingekleurd met copics, de tekst is ook van house mouse.
hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
bedankt voor jullie bezoekje!!!
xx petra