dinsdag 26 juni 2012

Liquid refreshments for hot summer days

goede middag, ik heb weer een klein beetje inspiratie terug, bah iedere keer als ik aan mijn tafeltje ga zitten weet ik niet wat ik moet gaan maken erg is dat spulletjes genoeg maar toch......
dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge van http://housemouse-challenge.blogspot.nl/, het zomerse papier van maja design en de afbeelding natuurlijk van house mouse, hoop dat jullie hem ook leuk vinden.
bedankt voor jullie leuke reactie,s!
xx petra

woensdag 13 juni 2012

10 minutes creations

en nog eentje voor vandaag dit maal een afbeelding van flourisch papier van doodle bug, en hij doet natuurlijk mee aan de ten minutes challenge van http://flourishes.org/blog/, je kunt er weer de nieuwe sets mee winnen van juni.
bedankt weer allemaal!!!! fijne voetbal avond!!!!!
xx petra

here comes the sun...

goede morgen , weer een kaartje gemaakt dit maal met een happy hopper, geweldige papier van maja design, ingekleurd met copics.
ik wil deze kaart graag mee laten doen aan de challenge vanhttp://housemouse-challenge.blogspot.nl/ met als thema here comes the sun. ik zou zeggen laat die zon eindelijk maar eens komen pffff.....
bedankt allemaal voor jullie leuke reactie,s .
xx petra

zaterdag 2 juni 2012

have a wonderful day

gisteren aan de slag gegaan met mijn nieuwe stempeltjes van warren, tja ik heb iets met konijnen en kon deze dus niet weerstaan, de ballon heb ik gepaperpierced.
hoe vinden jullie hem geworden?
bedankt weer allemaal voor het kijken en reageren.
xxpetra