maandag 19 november 2012

hello baby

vandaag een kaartje mijn laatste helaas als gastdesigner voor de http://housemouse-challenge.blogspot.nl/
vond het erg leuk om te doen, het thema was "I am thankful for Babies " is a celebration of the birth of a new baby boy to our Teamie, Paula, congratulations paula!!!!!!!,ik moest de kaart een beetje neutraal houden omdat niet bekent was waneer de baby geboren zou worden.
het papier is van martha steward , twee embossingmallen en natuurlijk een house mouse afbeelding.
hoe vinden jullie hem??
iedereen alvast weer bedankt voor het evt achterlaten van een reactie.
xx petra

woensdag 14 november 2012

goal....

vandaag een kaartje met een stempel van lily of the vally  gemaakt, ik heb hem ingekleurd met copics, het papier uit een ouder vooraadje, de letters op de vlaggenlijn met de squeeze gemaakt.
bedankt voor het achterlaten van een reactie!
tot de volgende kaart  xx petra

maandag 12 november 2012

Be Progressive

goede morgen, bij flourisches is weer een leuke uitdaging om de nieuwe realese weer te kunnen winnen, en natuurlijk heb ik daar weer een kaartje voor gemaakt, of eigenlijk twee verschillende een met de geboortestempel van flourisch en een met de hyacinten van flourisch. hoop dat jullie ze weer mooi vinden.
bedankt voor het achterlaten van een reactie!!!
xx petra


maandag 5 november 2012

merry chrismas

goede middag allemaal, ik ben eigenlijk een beetje trots, ik ben gevraagd om gastdesigner te zijn bij http://housemouse-challenge.blogspot.nl/ super he!!!! nog nooit eerder gevraagd om ergens gastdesigner te zijn en ik was dus ook super  blij.
deze kaart heb ik dus daar voor gemaakt, want het thema was chrismas.
voelde mij wel heel erg onzeker of de kaart natuurlijk wel goed genoeg is, vind hem zelf eigenlijk toch wel goed gelukt. de afbeelding is van house mouse en ik heb hem ingekleurd met distress inkt, papier is van maja design.
hoe vinden jullie hem???
bedankt voor jullie reacties.
xxpetra